fredag 12 mars 2010

Barnmorskegruppen

Mår visst inte bättre idag, många tårar...
Har kollat runt på nätet efter andra barnmorskor att gå till. Har bestämt mig för att jag vill byta, och då vill jag inte vara kvar alls, för jag vill inte gå i föräldragrupp med henne heller...
Hittade barnmorskegruppen i Göteborg och skickade iväg en intresseanmälan, hoppas på svar fort, annars ringer jag på måndag.
De har en bm där som specialiserat sig på IVF (provrör), hade varit guld att få gå hos henne.
Men som sagt, vi får se om jag får plats eller om det är fullt.
I vilket fall är det inte meningen att man ska ha int i magen varje gång man går till sin bm... Känner att jag inte vågar fråga det jag vill och jag får inte det stödet jag vill heller.
Det här är min första graviditet, så jag vet lixom inte vad som kommer hända, eller hur jag kommer må. Då kan det vara bra med en bra bm...

Fick hem lite kläder från ellos innan, bla en jättego kofta som jag kommer kunna ha länge. Nu har jag ingen som jag kan knäppa =)

Jobb i två nätter nu, sen är det snart födelsedag. Först min och sen Majas.

Trevlig helg!
/Jessa

1 kommentar:

Annelie sa...

Jag tror du mår bra av att byta barnmorska, nytt ställe eller inte. Det är som du säger inte meningen att man ska må dåligt och ha ont i magen innan besök. BM finns för att stötta och förklara, inte för att döma och klaga. Det är min åsikt!