onsdag 10 juni 2009

Ambulansfärd

Igår kväll (vid 21:15) när jag satt här vid datorn och skulle skapa en ny sim, så hörde jag värsta vrålet i trappuppgången.
Hjälp! Vad håller grannarna på med??? Blev lite rädd och vågade inte gå och titta. Det gick en stund, så kom jag på att det kanske var Hans som lät han hade varit ute med Skye.
Jag öppnade dörren, och Hans kommer invacklande med jättesmärta!
Han hade halkat neranför trappan och ramlat med sidan rakt mot stentrappan.

Han hade svårt att andas, ont i revbenen och kunde inte räta ut armen. När jag väl fick röra honom var fingrarna på den armen iskalla, det var ungefär vad jag kunde röra så ont hade han.

Kände att vi var tvugna att åka till jouren, men med tanke på smärtan så ringde jag ambulans. Inte en chans att Hans hade kommit in i bilen.
Ambulansen kom, jättetrevlig personal (har tyvärr träffat motsatsen...) De klämde, vred, klippte sönder kläderna, gav morfin och satte nål. Sen bar det iväg till Borås.

Jag körde Skye till Torbjörn och mamma, och åkte sen mot Borås.
När jag kom fram hade det släppt i armen (skönt!), men revbenen var kvar.
Vid 1-tiden kom läkaren och undersökte. Inga revben in i lungorna, och då röntgar de inte, men hon trodde att det kunde blivit sprickor. Sen fick vi åka hem.
Var hemma vid 2 somnade vid 3, känner mig rätt mör idag...

Ska hämta Elinor sen, så ska vi åka till Borås. Jag ska köpa present till Erik som fyller 4 år idag (GRATTIS), en "välkommen-till-världen-present" till William och så var det nåt mer, men det har jag glömt...

Nu ska jag dricka mitt kaffe och vakna till.

/Jessa

1 kommentar:

JCA sa...

Men HERREGUD!!!! Hälsa honom och krama om honom (försiktigt) från mig.