tisdag 9 juni 2009

Mer Lisebergsbilder

Ska vi åka snart??? Två förväntansfulla barn.
Farfars bilar.
De körde med verklig inlevelse och stor koncentration!

Slänggungorna.
Inte en chans att jag sätter mig i denna!!! Men de ville åka, de skulle ha ett dubbelsäte, och det fick de.
De som sitter på utsidan av dem var jättegulliga och hjälpte dem att knäppa fast dem.
Sen satt de och småpratade. Maja och David tjöt av glädje när de åkte runt, tonårstjejen lät som jag hade gjort tjöt av skräck... Efter hjälpte tonåringarna David och Maja loss.


Kållerado.
Jag Maja och David åker en andra gång, Hans åkte med första gången. Vi är de "löjliga" men ponchos. Tycker inte om att ha poncho, men det var inte så varmt ute och barnen hade blivit jättekalla. David ville inte ha på sig den först (förstår honom) men när vi åkt en bit var han väldigt glad över den.Virvelvinden.
Vad vi snurrade!!! Maja har fått sitt skrik från moster tror jag... De flesta vet väl hur jag låter när jag åker grejer... Frågade om de ville åka igen, men David var rädd att han skulle spy då och det vill jag ju inte att han ska göra.
Både David och Maja åkte den stora bergbanan med mig. För David var det första gången och han tyckte det skulle bli jättespännande! När vi åkt ner för 2 backar så ville han inte mer... Han grät inte, men det blev för häftigt för honom. Tycker han var jättemodig som provade, och jag berömde honom för det. Maja ville åka den igen, men jag blev lätt illamående efter att åkt den 2 gånger i rad...
Vi var med och såg när Kanonen fick stopp på den högsta punkten. Såg lite läskigt ut, men de som satt där vinkade till oss nedanför och verkade inte må så dåligt. Vi såg när det kom en brandbil med kran som hissade upp personal som pratade med dem. Efter ca en timme så pötte de ner tåget så det gick baklänges in i start. Står om det i en hel del tidningar, och var även på tv igår. Vi åkte inte den, för barnen var för små.
Vi hade en jättebra dag, och inte en regndroppe den här gången heller. Det var lite folk, så vi behövde aldrig stå i kö mer än 5-10 minuter. Inga barn kom bort den här gången heller=)
Skye var först hos Torbjörn och pappa en stund, och sen var han hos Elinor. Tack för hjälpen!!!
/Jessa


4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina bilder!! Ni verkar haft en kul och bra dag :D

Linnéa sa...

Du måste ju vara den bästa mostern i världen!

Annelie sa...

Wow, vilken dag ni har haft!! Särskilt härligt tycker jag kortet på slänggungan var. Det är glädje!!

JCA sa...

Jättefina bilder! Tack för att ha gett dom en fantastisk dag!!! Kram.