lördag 6 juni 2009

Själv hemma

Jag är själv hemma, det händer inte så ofta... Ja, Skye är ju hemma oxå, men hade han fått bestämma så hade han fäljt med husse ut och fiska. Han har varit riktigt deppig hela eftermiddagen och kvällen. Inte för att han inte tycker om mig, för det vet jag att han gör. Men det är ju Hans som är hemma hela tiden.

Idag har jag alltså varit själv hemma, och verkligen varit själv. Annars brukar jag åka nånstans, fast nu har ju Hans bilen. Förut tyckte jag det var skönt att vara själv emellanåt, men nu tycker jag det mest är jobbigt...

Hans har varit med sin lillebror Johan på Tjörn och fiskat. Han ringde innan när de var iland, och det hade fått lite napp men fiskarna var för små så de fick slänga i dem igen.
Det tar en stund att åka hem från Tjörn, så han är väl hemma runt midnatt.

Imorgon kommer nästa gäng med busungar =) Maja och David. Får se vad vi ska hitta på imorgon när det är pyjamasparty. Känner på mig att det kommer bli en sen fnittrig kväll =)

Har spelat Sims 3 hela dagen idag med (skäms lite)... Men jag fick iaf pli på mig själv att ta mig an disken innan jag fick spela! Har ätit mat oxå, fast jag varit själv.

Nu ska jag kolla lite bloggar, och sen gå och lägga mig och läsa tror jag. Lånade en hög böcker baserade på verkliga historier på bokbussen i torsdags.. Sommarlånet har börjat, så jag får ha dem till i augusti. (Även Åkes bok som jag lånat om)

Godnatt!
/Jessa

2 kommentarer:

Annelie sa...

*slår mig för pannan* Åh, nej, jag har glömt boken!!! Har ju läst färdigt den för längesen... Jaja, nu får du ju ha den länge, men så länge ska då inte jag ha den i alla fall!

Jag kan också tänka mig att det kommer att bli en fnittrig kväll imorgon!

Vad duktig du är som har diskat OCH ätit!

Elinor sa...

he he, ja de blir nog en sen fnittrig kväll, david vaknade föresten inte förrän 11 idag!!