tisdag 28 april 2009

Färgat håret

Färgade håret idag, så nu är jag mörkhårig igen. Trivs väldigt bra med det, så jag tror inte det blir några mer försök till att bleka det.

Har jobbat kväll idag, skönt att slippa gå upp så tidigt i morse när jag varit sjuk. I och för sig vaknar jag ändå mellan 6-8 varje morgon, men nu kunde jag sitta i soffan med en kopp kaffe och slappa istället för att stressa iväg.

Imorgon ska jag till distrikssköterskan och kolla upp en leverfläck som gör ont. Hoppas att de vill ta bort den, för den sitter precis där troskanten är på baken... Vill egentligen inte visa upp stället, men nu har jag väntat så länge, och den gör inte mindre ont...

Hans och Skye har varit på 11-årskalas hos Nellie idag. Det är oxå 11 år sedan jag och Hans blev ihop. Vi träffades innan och vet inte exakt datum som vi blev ihop, så vi säger att vi blev ihop den 28/4. För när Nellie föddes, då var vi nog typ ihop...

Nu ska jag snart gå och lägga mig.

/Jessa

3 kommentarer:

JCA sa...

Vad fin du är i håret!! Har inte varit inne här på evigheter!!! Visste inte att du varit sjuk eller nåt... Kram på dig!

Jessa sa...

Tack! Mår mycket bättre nu!

Annelie sa...

Jag går just och tänker att jag vill ha mitt ljusa hår över sommaren, vet inte hur jag ska göra, om jag ska bleka eller inte, kanske bara låta det växa, osv... Du är i alla fall jättefin i det mörka, precis som i det ljusa. Det är skönt när man kan välja!!