fredag 14 augusti 2009

Migrän mm

Igår vaknade jag med migrän, tillbringade dagen med att gå mellan sängen och toaletten...
Tror klockan var 17 när jag kände mig som en människa igen.
Skönt iaf att jag inte har migrän så ofta längre. Tror inte jag haft det sen jag opererade magen, och det var februari -08.

Anledningen till migränen den här gången var att allt släppte när vi fick reda på att vi fick lägenheten i Hindås. Det är skönt att veta att man har nånstans att bo.
Vet inte vad jag skrivit innan, men vi sa upp lägenheten för att vi inte alls trivs och vi hade ingen ny. Det är så tråkigt att få dubbelhyra, men det har vi lyckats med iaf. Både för och nackdelar... Tråkigt att betala, men man har mer id på sig att flytta och städa.
Om vi inte fått nån lägenhet, så hade vi flyttat in hos min syster eller hos Hans föräldrar, men det är ändå skönt att vi fått nåt eget!

Nu kan jag gå till jobbet, och man går till affären. Kom på igår att det går inte att vara lat och ta bilen till affären, för våran parkering är precis vid affärens parkering. =) Men vi köpte en liten kärra i Tyskland, så man behöver inte bära tunga påsar.

Jag, Elinor och David var och kollade på lägenheten igår. De tyckte att det var ett mysigt område, David tyckte om lekplatsen fast den var liten. Men han tyckte det var för långt att åka, han kommer bli åksjuk varje gång sa han... Tror nog att han kommer och hälsar på ändå.

Idag ska jag jobba igen, är bättre i benet så jag tror nog att det ska gå. Får ge det en chans i helgen iaf. Annars får jag ringa till vårdcentralen på måndag igen.

Nu ska jag kolla på Sjunde himlen, har fastnat för den serien, det har ju varit några tidiga mornar framför tv:n för min del...

/Jessa

1 kommentar:

Annelie sa...

Haha, jag gillade det där att parkeringen är jämte affären. Med andra ord MÅSTE ni promenera och handla! Å andra sidan kan det inte vara så långt heller... Vad bensinpengar ni ska spara! Det är klart att det är skönt när spänningarna släpper, men då kommer väl migränen som ett brev på posten förmodar jag... Jaja, vi får hoppas att det dröjer till nästa gång!

Kram!