måndag 31 augusti 2009

Skogspromenad och Legospel

David vaknade kl 8 imorse, kom in och väckte oss med ett glatt godmorgon. Trodde han skulle sova liiite längre med tanke på att han somnade 23:30 igår...
Men jag hade lovat att han skulle få legospel till sitt nintendo DS idag, så han hade nog inte ro att ligga kvar i sängen. Det blev Lego Indiana Jones, Lego Star wars och Lego Batman, sen hade vi en överlycklig David här.

På förmiddagen var vi ute och gick i skogen i en timme, skönt att bara strosa omkring! avid var lite orolig över att vi skulle gå vilse men jag sa att jag visste var vi var. Ville ju inte oroa honom, men jag hade inte riktigt koll på var vi var... Dock var vi på en skogsväg och den ledde åt rätt håll, så jag tänkte att vi kommer nog till lite civilisation iaf.
När vi kollade på kartan sen över de olika rundorna så hade vi gått en runda som var 1,7 km. Fast vi vek av några gånger och gick in i skogen, så lite längre gick vi. Det var roligt, när jag sa till David att jag tyckte det var roligt att han följt med och han var duktig som inte gnällt nånting, så sa han att han tyckt det var roligt att gå med mig oxå. Kul att höra!

Tur att vi gick på fm, för nu regnar det... Börjar bli lite trött på det här regnandet...

Nu ska jag ut i köket och vända på kycklingen.

/Jessa

1 kommentar:

Annelie sa...

Åh, kyckling! Det låter gott!