söndag 22 mars 2009

Erik

Det nya bordet
Idag har vi varit i Göteborg och lämnat våra matsalsmöbler. Vi skulle till en adress i Majorna, och hör och häpna JAG hittade rätt. Blev ganska stolt över det faktiskt. Jag hade kollat kartan på eniro, men det är inte alltid så lätt i verkligheten, dessutom har vi ingen skrivare så jag kunde inte skriva ut nån vägbeskrivning.

Sen var vi på Ikea och köpte ett nytt rumsbord. Lägger ut bilder när det är färdigt.Efter det var vi och hämtade Erik. Åt på pizzerian, det var mysigt!

Erik var jättetrött, och somnade gott efter två godnattsagor.

Imorgon ska vi pyssla lite, och på eftermiddagegn åker vi hem till Hyssna. Så blir det inte så sent när Bengt-Ove kommer hem.

Maja ska operera mandlarna imorgon, så jag tyckte det var bättre att Erik var här över natt. Dels behöver han inte vara så länge på förskolan, och dels är säkert både Maja och Carina lite nervösa för operationen, så då kan de ta det lugnare på morgonen. Så tycker jag det är mysigt att ha Erik här och få rå om honom lite.

Brukar försöka och ha dem själva ibland, tror att alla behöver det ibland.

sommras hade jag "mosterdagar" med David, Maja och Erik. Då hade var och en en dag med mig som vi gjorde nåt speciellt. Mysigt!

Ska ha en "fasterdag" i år oxå tänkte jag.

Nu ska vi röja av det gamla bordet, så jag får avsluta detta.

Så kan jag ta en kopp kaffe vid det nya bordet sen./Jessa


1 kommentar:

JCA sa...

Det är verkligen jättemysigt med dina mosterdagar, hoppas du fortsätter med det. Både jag och barnen uppskattar det jättemycket. JAg vet ju att dom har det bra hos dig. Kram.