torsdag 22 januari 2009

Långledig?

Godmorgon!
Nu är jag långledig till fredag 30/1. MEN är man timvikarie på några ställen är det bra att passa på att jobba då. Igår ringde de från Kinna htj kl 15:55 och frågade om jag kunde komma med en gång. Nu? Ja, det var en som blivit sjuk när de hade möte. Jovisst, jag var där 16:30 och jobbade till 21. Idag jobbar jag 8-13 och imorgon 7:30-15:30. Är ledig helgen och har sen måndag och tisdag dag. På torsdag jobbar jag på Klockaregården/Björkeberga på natten och sen är min ledighet slut...
Men det är bra att få in en fot ite här och var när man inte vet hur det kommer att bli i framtiden.
Min gamla chef ringde och frågade hur jag har det i sommar, de vill SÅ gärna ha mig i Hyssna. Kul att man är eftertraktad!
Förhandlingen om hur det kommer bli på natten på Toftalyckan är nästa vecka, så jag hoppas att vi vet lite mer efter den.

Var jättehungrig igår när jag kom hem och hade ingen soppa kvar, så det fick bli en knäckemacka... Men det är bara att ta nya tag. Känner att det kanske inte var så farligt...

Nu ska jag gå och göra mig iordning för jobbet.

/Jessa

2 kommentarer:

JCA sa...

Nä, en knäckemacka är ju inte så dödligt farligt faktiskt. Jag tycker du klarar dig jättebra!!

Lustig ledighet, du jobbar som aldrig förr :-p Men jag håler med dig, bra att få in en fot lite här och var.

Annelie sa...

Nä, en knäckemacka, det är ju inte hela världen! Du är fortfarande i början ju, man får försöka lägga märke till när på dagen man är som hungrigast, och så spara påsar till dess. Ibland kan man faktiskt stävja hungern lite med ett glas ljummet vatten.

Har du provat de där fiberkapslarna? De tycker jag är bra också, de ger lite mättnad. Eller i alla fall mindre hunger!