tisdag 20 januari 2009

Soppa

Inatt började jag med mina soppor, kanske inte världens godaste "mat", men det går ner. Känner mig otroligt laddad och peppad, så det ska nog gå bra det här.
Har satt upp ett mål, och det känns bra. Den största anledningen till att jag börjar med detta är att få en kick så jag kan börja gå ner i vikt, för att sen kunna göra ett nytt försök på Sahlgrenska.
Jag ligger precis under gränsen för att få göra IVF, och med tanke på att jag gick upp lite i vikt under det första försöket är det bra om jag går ner mer innan nästa försök.

Det var väldigt jobbigt att gå igenom behandlingen, inte bara för kroppen, utan även psykiskt. Det som har tagit längst tid att återhämta är det psykiska... Men nu känner jag att jag har nya krafter och att det är dax för ett nytt försök, så nu har jag som sagt satt upp ett tidsmål, och det känns bra. Jag vet att jag kanske inte pratar så mycket om det, men ni får gärna fråga, det gör inget. Vill jag inte prata om det så säger jag till, och då får ni försöka en annan dag =)

Det gick bra att jobba inatt, mycket larm och mycket städ... Vi jobbar på en renoveringsplats just nu. Det värsta är att de har börjat överallt på en gång, hade varit bättre om de gjort färdigt ett ställe i taget! Det blir så FRUKTANSVÄRT dammit överallt, det känns dammigt ända ner i lungorna, tycker synd om de gamla som får bo i detta... Men det ska väl bli bra när det blir färdigt hoppas jag. Om jag nu är kvar då. Har fått förlängt till den 28 februari iaf.
Var inte hemma förrän 8:15 imorse, det var jobbigt att köra hem! Mellan Överlida och efter Öxabäck var det massa snömodd på vägen, och inte var det plogat heller... Skönt att det inte är nån snö här hemma!

I söndags var jag, David och Elinor i Borås. Hade en jättemysig dag! Först var vi på BR så David fick köpt sina Ben 10 leksaker, sen var vi och åt lunch. Tacobuffé. Supergott!
Vi var i en skoaffär som hade halva reapriset, tyvärr hittade jag inga skor. Hade så himlans ont i fötterna efter natten på Björkeberga, så jag visste inte om det var skorna som inte var sköna eller om mina fötter bara protesterade, så jag vågade inte köpa några. Men jag fick tag i ett par jeans! De två par jag har innan har kassa gylfar som bara åker ner hela tiden.

Nu skäller Skye på mig att han vill gå ut, så jag får klä på mig.

/Jessa

1 kommentar:

JCA sa...

Spännande med sopporna, det kommer gå skitbra, det är jag säker på!

Jag vill peppa dig inför Sahlgrenskabesöket, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Du vet ju att jag håller tummar och allt sånt, önskar er verkligen lycka till.

Mysigt med Boråsbesöket! Synd på skorna nu när dom var så billiga, men kul med ett par jeans iallafall :-)

Konstigt väder vi har, det snöade dasslock i morse, ändå var det bara modd. Inget kul å köra i, fast jag skulle ju inte så långt iallafall.