tisdag 19 maj 2009

Kronisk inflammation

Fick svar på det andra provet från förhårdnaden i spottkörtlen. Det visade att det kronisk inflammation, och inga andra cellförändringar. Så detta är något jag kommer att fortsätta att ha med jämna mellanrum... Skönt att veta vad det är iaf!


Pratade med Maria igår, hon var beräknad till den 2/5, men har inte fått än... Hon var inne igår för att bli igångsatt, de masserade lite sen fick hon komma hem igen. De säger att om allt är bra kan man gå över 3 veckor... Hon ska in på onsdag igen, hoppas det händer nåt innan!
Jag tror att det kommer bli en pojk, men så klart har jag ingen aning det är bara en känsla jag har.

Idag har jag bara APT på jobbet, sen jobbar jag helgen. Så det är en lugn vecka denna veckan oxå.

Svärmor Anna-Greta

Ska nog åka ner till Göteborg på onsdag. Hans mamma ringde sent häromkvällen, när jag såg vad klockan var blev jag rädd att det hänt nåt. Men det var bara att hon saknade oss. Så vi får väl ta och åka ner, fast det inte var så länge sedan vi var där.

/Jessa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha hon kanske börjar bli som David :p Igår kväll så när han skulle sova (efter många om och men såfick han väl ligga i våran säng då) jag titta tv o han skulle sova. Men han bara låg o stirra, länge länge och sa inget. Fråga varför han inte sover... Jag saknar jessica, kom de fram då.....

Jessa sa...

Ja, hon kanske har det... =) David får väl ta och komma hit nån dag när jag är ledig. Eller oxå får han ringa och prata lite med mig...